top of page
Hoe meld ik me aan voor één van de Sailing Kids zeiltochten?

 

Belangrijk: Lees eerst onderstaande tekst geheel door, zodat alles duidelijk is, vul dan pas het formulier in.

Je kunt je alleen aanmelden door het invullen van het deelnemers formulier:

 

Tips voor het invullen van het formulier:

 

Vul het formulier volledig in. Alle vakjes waar een sterretje (*) staat zijn verplicht, en kunnen daarom niet leeggelaten worden, vul hier dan 'Geen' of 'Nvt' in, anders kan het formulier niet worden verzonden. Houd je zorgpas bij de hand.

NB. Adblockers en spamfilters of firewalls kunnen ook het verzenden van het formulier bemoeilijken, dus let hier op en schakel ze desnoods even tijdelijk uit.

Het is voor ons belangrijk om een goed beeld te krijgen van de deelnemers die meevaren: leeftijd, ziektebeeld, medicijngebruik en andere relevante bijzonderheden. Dit kan eveneens van belang zijn voor de begeleidende familieleden. Vul daarom het formulier zo compleet mogelijk in.

Dit geldt ook voor de gegevens van de verzekering, huisarts en medicijnen, diëten en allergieën.

Daarnaast is voor ons handig om te weten of er onder de deelnemers volwassenen zijn die eerder gezeild hebben en die, waar nodig, een handje kunnen en willen helpen. Indien er geen of te weinig hulp of ervaring aanwezig is zetten wij extra vrijwilligers in.

N.B. Alléén voor de deelnemers aan de Sophia Jongeren tocht:

Vergeet niet je Erasmus MC patiënten nummer in te vullen op het formulier, onder: bijzonderheden

Nieuwe privacywetgeving per 25 mei 2018.
De stichting Sailing Kids heeft haar privacy beleid aangepast om te voldoen aan de nieuwe (privacy) rondom de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking) engels: GDPR (General Data Protection Regulation)

In ons privacybeleid is het nu duidelijker en gemakkelijker om te zien welke gegevens wij gebruiken, voor welke doeleinden en hoe lang we je gegevens bewaren.
Voor jou blijft alles exact zoals het was. Je hoeft daarom ook niets te doen!

Wil je meer weten over het privacybeleid?

Lees dan hier onze privacy verklaring en ons privacy beleid. (klik op de links)

bottom of page