top of page

Word ook Ambassadeur!

Ambassadeur worden voor de stichting Sailing Kids, wie wil dat nou niet? En het mooie is: Iedereen kan Ambassadeur worden! Dus ben je meegeweest op een jongerentocht of gezinstocht en vind je het leuk om daarover te vertellen? Doe dan mee!

We zoeken altijd enthousiaste vrijwilligers en deelnemers aan onze tochten die zin en tijd hebben om zich als ambassadeur voor de stichting in te zetten in hun eigen plaats of regio.

We willen graag in elke provincie, gemeente of stad een echte Sailing Kids Ambassadeur hebben, die de stichting kan vertegenwoordigen bij het bezoeken van scholen of het in ontvangst nemen van een cheque, het houden van een presentatie bij een ondernemers vereniging of andere activiteiten zoals bijvoorbeeld met een stand op beurzen zoals de HISWA, BOOT Holland of rommelmarkten staan.

De stichting Sailing Kids zal je hierbij uiteraard ondersteunen met raad en daad en je voorzien van de nodige middelen zoals presentatie materiaal, een stand en/of drukwerk en promo materialen.

Dus lijkt het je wat om als ambassadeur voor Sailing Kids gave dingen te doen? Meld je dan aan, we hangen al in het kraaiennest om naar je uit te kijken!

image00030.jpeg

Aanmelden:

Meld je aan als ambassadeur door het invullen van het aanmeld formulier via de bijgaande knop of stuur een mail aan: info@sailingkids.eu of bel: 06-34388308

bottom of page