Sailing Kids Logboek en Nieuws

Uitgelichte berichten

7 Jul 2020

Een leuk artikel in de Ondernemerskrant, waarbij deelneemster Marleen Brummelman vertelt over haar eigen, persoonlijke ervaringen met Sailing Kids.

7 Jul 2020

Mooie donatie door de firma Marin aan de stichting Sailing Kids.

19 Jun 2019

SAIL4CARE HAALT 28.500,00 EURO OP VOOR HET GOEDE DOEL! 24-mei-2019: een flink bedrag is opgehaald om iets extra's te kunnen doen voor kinderen, jongeren, volwassenen en oudere mensen met een verstandelijke - of lichamelijke beperking, danwel een ernstige ziekte. www.sa...

19 Jun 2019

We staan in de Heraut van Lansingerland met een artikel van de hand van Rob van den Heuvel, over de mooie cheque die we via de ronde tafel 136 uitgereikt hebben gekregen. Klik op logo voor de link naar het artikel.

14 Jun 2019

Lansingerland – Het grote Ronde Tafelfeest van 16 maart – Concert at the Park – zal bij velen nog vers in het geheugen zitten.

Aan het feest waren drie goede doelen verbonden. Vertegenwoordigers van die goede doelen – dit jaar de stichting Sailing Kids, de Mattheüsschoo...

15 May 2019

Op dinsdag 14 mei jl. hebben Marleen Brummelman en Cius Sawor een presentatie gehouden voor de leden van de Past Rotarians Kennemerland op Landgoed Groenendaal in Heemstede.

Past Rotarians is een club van oud leden van de Rotaryclub. We werden hartelijk ontvangen door d...