top of page

Nalaten aan Sailing Kids

Niemand weet wat de toekomst brengt, maar hoe mooi zou het niet zijn als u na uw afscheid nog steeds kunt bijdragen aan het welzijn van kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken?

Het is zeer persoonlijk: iets nalaten aan een goed doel zoals Sailing Kids.

Geheel in overeenstemming met iemands laatste wens kunt u denken aan het realiseren van een volledige gezins- of jongerentocht. Of op een andere manier de stichting mede te ondersteunen in het realiseren van haar doel: Zoveel mogelijk reizen mogelijk maken voor nieuwe deelnemers en/of gezinnen met een ernstig ziek kind.
 

Zo kunt u een deel van uw erfenis schenken aan Sailing Kids of geld en/of goederen legateren aan Sailing Kids. We kijken graag samen met u, wat hierbij de mogelijkheden zijn.

Neem hiervoor gerust contact op met het bedrijfsbureau via mail of telefoon: 06-34388308.

Notaris:

Afspraken over erfenissen en legaten lopen altijd via de notaris. U kunt hiervoor uw eigen notaris benaderen of wij kunnen u een notaris aanbevelen.

Nalatenschapsbelasting:
De stichting Sailing Kids heeft de ANBI status daardoor hoeft Sailing Kids geen belasting af te dragen over een nagelaten bedrag. Zo komt de volledige schenking ten goede aan de stichting.

Doneren n.a.v. een uitvaart of crematie:
Het komt regelmatig voor dat er bij een uitvaart of crematie aan een donatie voor Sailing Kids wordt gedacht. Zo wordt er gevraagd een bedrag aan Sailing Kids te doneren in plaats van bloemen te kopen.

Sailing Kids heeft hiervoor collectebussen en een kleine desk beschikbaar. Ons bedrijfsbureau helpt je hiermee graag verder via info@sailingkids.

DSC_3285.JPG

Steun Sailing Kids!

Schenk éénmalig via IDEAL

of wordt vaste donateur via SEPA

of kies een andere optie >

bottom of page